Избелване на зъби

При нас избелването на зъбите е по-лесно от всякога. Даваме възможност да вдигнете самочувствието си и да подобрите вида на зъбите си с помощта на професионално избелване на зъбите. Нашата клиника Ви предлага комбинация от избелване в клинични и в домашни условия.

Клиничните изпитвания и изследванията показват, че избелването на зъбите под контрола на дентален лекар е безопасна и ефективна процедура.

Специалистите от нашата клиника ще Ви направят преглед и ще прценят дали избелването е подходящ избор за вашата усмивка. Почти всеки пациент с променен цвят на зъбите или петна има възможност да получи холивудска усмивка с професионалното избелване. При някои пациенти може да се наложи по-дълготрайно лечение за достигане на очакваните резултати. Избелването на зъбите може да премахне петна и преоценяване, причинени от тютюнопушене, храни, напитки,  лекарства или настъпили с възрастта.

 

В нашата клиника  използваме избелващи системи от най-висок клас на водещи фирми на пазара. Кабинетното избелване представлява нанасяне на избелващ гел върху вашите зъби, който се активира чрез специален светлинен източник. Гелът и светлината действат съвместно, за да отстранят петната и оцветяванията и да създадат искрящо бяла усмивка. Процедура е подходяща за тези, които желаят незабавни резултати.

 

За домашното избелване ще Ви предоставим индивидуални шини и професионален гел за избелване в домашни условия, като може да се прилага самостоятелно или след избелване в клинични условия за постигане на по-добри резултати.