ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ и VISTABEL /БОТОКС/

Хиалуронови филъри осигуряват незабавни резултати, които правят кожата блестяща и по-млада.

Естествен компонент в тъканите на човешкия организъм, хиалуроновата киселина (HA) играе важна роля във възстановяването на кожата. https://bg.wikipedia.org/wiki/Хиалуронова_киселина

Хиалуроновата киселина придава на Вашата кожа свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичността, тонуса и хидратирането ѝ.
Хиалуронови филъри коригират дълбоки бръчки около очите, назолабиални гънки, марионетни линии, брадичка, шия, моделиране на скули, корекция на нос, увеличаване на устни и др. Абсолютно биоразградима и абсорбируема.

Разработена да посрещне всички Ваши нужди: от хидратиране на кожата до попълване на бръчките. Предназначена също за възстановяване на обемите на лицето, оформяне на контура и придаване на обем на устните.

Услуги

хиалуронови филъри

МЕЗОТЕРАПИЯ

Мезотерапията подобрява тонуса и еластичността на кожата, нейните резултати са незабавни. В ESTE Dental Clinic използваме мезотерапията върху лице, шия, деколте, ръце и  горна част на ръцете.

БОТОКС

Метод, при който чрез инжектиране на ботулинов токсин се постига изглаждане на мимическата мускулатура в областа на челото и около очите. Повдигат се и паднали клепачи. Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии, наречени Clostridium Botulinum.