Керамични фасети и корони

Керамични фасети и керамични корони

Керамични фасети и керамични корни в Дентална клиника ESTE  се изработват по  най-съвременни и иновативни технологии за мечтаната холивудска усмивка. В  дентална клиника ESTE изработвaме дигитален дизайн на керамични фасети и керамични корони по желание на пациента и в съотвествие с неговата индивидуалност. Така се постига цялостна хармония на лицето и усмивката.

Подхождаме с персонално отношение към всеки един пациент, така че да се чувства специален. Това е нашата VIP услуга пълна промяна на усмивката с керамични фасети и корони – “ Hollywood smile за един ден „. Дентална клиника ESTE предлага естетични фотополимерни фасети, керамични фасети/корони E-max, циркониеви корони от най-висок клас и мостови конструкции.

Дентални лекари от клиника ESTE са специалисти в денталната естетика и ще се погрижат за Вашата нова холивудска усмивка!

Запишете час на +359 896 090 600, +359 244 33 600, [email protected].

https://ladyzone.bg/fasetite-pljusove-i-minusi.html#

Фасети и корони        Фасети и корони        Холивудска усмивка

БОНДИНГ

Метод, при който се регулират различни дефекти на зъбите като форма, големина, отчупвания или разстояния между тях. Използват се специални композитни материали и изпиляването на зъба е минимално. Бърз и достъпен метод за постигане на холивудска усмивка.

ФАСЕТИ

Фасетите са едни от най-съвременните решения в денталната медицина за промяна на формата, цвета и позицията на зъбите. Чрез порцеланови фасети може да се затворят разстояния между зъбите по един незабележим начин. Фасетите представляват тънки порцеланови люспи, които се залепват върху предната повърхност на зъбите, чрез минимално отнемане.

ПОРЦЕЛАНОВИ и ЦИРКОНИЕВИ КОРОНКИ

Чисто керамични корони – иновативно решение за възстановяване на по-силно разрушени или фрактурирани зъби. Абсолютно биосъвместими с венеца и не го карат да се отдръпва, не причиняват неприятното тъмно лилаво оцветяване на венеца до ръба на коронката. Липсата на метал премахва възможността от развитие на алергии.

Циркониеви коронки и мостове – най-иновативно технологичната корона, мост в денталната медицина. Следствие на изключителната си здравина се прилага при изработката на мостове с един или повече липсващи зъби. Тя е най добрия избор в съвременната дентална медицина.