Избелване на зъби

Професионално избелване

Избелване на зъби в Дентална клиника ESTE е по-лесно от всякога. Даваме  Ви възможност да повдигнете самочувствието си и да подобрите вида на Вашите зъби  с помощта на професионално избелване с РОБОТ Beyond® POLUS. Нашата клиника Ви предлага комбинация от избелване в клинични и в домашни условия. Клиничните изпитвания и изследванията показват, че избелването на зъби под контрола на дентален лекар е безопасна и ефективна процедура. Специалистите от нашата клиника ще Ви направят преглед и ще прценят дали избелването е подходящ избор за вашата усмивка. Почти всеки пациент с променен цвят на зъбите или петна има възможност да получи холивудска усмивка с професионално избелване. При някои пациенти може да се наложи по-дълготрайно лечение за достигане на очакваните резултати. Избелването на зъби може да премахне петна и преоценяване, причинени от тютюнопушене, храни, напитки,  лекарства или настъпили с възрастта.

В нашата клиника  използваме избелващи системи от най-висок клас на водещи фирми на пазара. Кабинетното избелване представлява нанасяне на избелващ гел върху вашите зъби, който се активира чрез специален светлинен източник. Гелът и светлината действат съвместно, за да отстранят петната и оцветяванията и да създадат искрящо бяла усмивка. Процедура е подходяща за тези, които желаят незабавни резултати. Швейцарската избелваща система Pure® дава възможност на зъбите да бъдат избелени от 3 до 7 тона, без да бъде увреден емайла на Вашите зъби.

Домашни ситеми

За домашното избелване ще Ви предоставим индивидуални шини и професионален гел за избелване в домашни условия, като може да се прилага самостоятелно или след избелване в клинични условия за постигане на по-добри резултати. Клиниката предлага също нов тип швейцарска избелваща система за домашно избелване Pure® в комплект със специална лампа за по-добри резултати.

Дентални лекари от клиника ESTE са специалисти в денталната естетика и ще се погрижат за Вашата нова холивудска усмивка!

Запишете час на +359 896 090 600, +359 244 33 600, [email protected].

https://www.philips.bg/c-e/blog/personal-care/oral-care/teeth-whitening.html

избелване на зъби      избелване на зъби