ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Естетичната стоматология в ESTE Dental Clinic следва най-съвременните и иновативни решения за постигане на мечтаната холивудска усмивка.

БОНДИНГ

Метод, при който се регулират различни дефекти на зъбите като форма, големина, отчупвания или разстояния между тях. Използват се специални композитни материали и изпиляването на зъба е минимално. Бърз и достъпен метод за постигане на холивудска усмивка.

ФАСЕТИ

Фасетите са едни от най-съвременните решения в денталната медицина за промяна на формата, цвета и позицията на зъбите. Чрез порцеланови фасети може да се затворят разстояния между зъбите по един незабележим начин. Фасетите представляват тънки порцеланови люспи, които се залепват върху предната повърхност на зъбите, чрез минимално отнемане.

ПОРЦЕЛАНОВИ и ЦИРКОНИЕВИ КОРОНКИ

Чисто керамични корони – иновативно решение за възстановяване на по-силно разрушени или фрактурирани зъби. Абсолютно биосъвместими с венеца и не го карат да се отдръпва, не причиняват неприятното тъмно лилаво оцветяване на венеца до ръба на коронката. Липсата на метал премахва възможността от развитие на алергии.

Циркониеви коронки и мостове – най-иновативно технологичната корона, мост в денталната медицина. Следствие на изключителната си здравина се прилага при изработката на мостове с един или повече липсващи зъби. Тя е най добрия избор в съвременната дентална медицина.